Presă

Sphera Franchise Group inaugurează un nou restaurant Pizza Hut Fast Casual Delivery în București

Pizza Hut, unul dintre cele mai iubite și longevive branduri din România,  s-a reinventat constant, din dorința de a veni în întâmpinarea consumatorilor săi prin lansarea de produse și oferte noi, adecvate nevoilor și obiceiurilor de consum, locații noi și concepte inovatoare. Fast Casual Delivery este cel mai nou format de restaurant care permite clienților să vadă în timp real cum se prepară produsele comandate și care oferă o experință culinară completă, rezultat al combinației între serviciile dine in, take away și delivery.

Restaurantul Pizza Hut Delivery Militari se află în zona de food-court a Centrului Comercial Militari Shopping, situat la adresa Bvd. Iuliu Maniu, nr. 558-560 si 560A, Sector 6, și are o suprafață totală de peste 150 mp (interior și terasă). Programul de funcționare este în conformitate cu actualele măsurile impuse de către autorități în contextul pandemic, 10:00 - 22:00.

„Suntem bucuroși să anunțăm inaugurarea locației Pizza Hut Delivery Militari, care ne oferă încrederea că obiectivele noastre strategice vor fi atinse conform planurilor de dezvoltare  și, totodată, ne aduce mai aproape de consumatorii pe care i-am obișnuit deja cu standarde și produse de înaltă calitate. Pentru noi inovația și experiența oferite clienților noștri sunt două puncte strategice, restaurantele Pizza Hut Fast Casual Delivery fiind mix-ul perfect între delivery, take-away și dine-in", declară Adrian Hulubescu, Director General, Pizza Hut România.

Odată cu inaugurarea Pizza Hut Delivery Militari au fost create circa 20 de noi locuri de muncă. În rețeaua Pizza Hut Delivery, un Crew membru poate obține venituri de până la 2.345 lei net, sumă care include salariul de încadrare începând cu luna a treia, bonurile de masă și bonusul de performanță conform criteriilor de acordare.