Presă

Pizza Hut România îşi extinde reţeaua pe plan naţional şi anunţă deschiderea unui restaurant în Craiova
Rețeaua Pizza Hut, operată exclusiv de Sphera Franchise Group în România, continuă extinderea la nivel naţional, prin deschiderea unității din Craiova, judeţul Dolj.
Pizza Hut aniversează 25 de ani de la deschiderea primului restaurant din România
În decembrie 1994 se deschidea primul restaurant Pizza Hut din România, în București, pe Calea Dorobanților
40 de ani de la lansarea blatului PAN® - cel mai îndrăgit produs de la Pizza Hut
Cu prilejul aniversării a 40 de ani de la lansarea blatului de pizza PAN®, la nivel internațional, Pizza Hut declară Octombrie Luna Mondială a Pizzei și propune un toast inedit în peste 50 de țări din lume
Pizza Hut România inaugurează primul restaurant Fast Casual Delivery din România
Sphera Franchise Group, deținătoarea companiei care operează în sistem de franciză brandul Pizza Hut în România, anunță reluarea planurilor de dezvoltare a Pizza Hut Delivery, divizia de livrare a Pizza Hut, odată cu inaugurarea unei noi locații.
Pizza Hut România inaugurează cel de-al doilea restaurant Fast Casual Delivery, în Târgu Mureș
La o lună distanță, Pizza Hut Delivery inaugurează o nouă locație de acest tip, în orașul Târgu Mureș, în cadrul centrului comercial Mureș Mall.
Sphera Franchise Group anunță inaugurarea primului restaurant Pizza Hut Express din România
Sphera Franchise Group („Sphera”), grupul de companii care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut și Taco Bell în România iar nivel internațional, restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia, raportează îndeplinirea planului de dezvoltare aferent anului 2021 pentru Pizza Hut, prin inaugurarea la Buzău a primului restaurant Pizza Hut Express din România.
Sphera Franchise Group inaugurează un nou restaurant Pizza Hut Fast Casual Delivery în București
Sphera Franchise Group, deținătoarea companiei care operează în sistem de franciză brandul Pizza Hut în România, anunță deschiderea unei noi locații Fast Casual Delivery (FCD), ca parte a strategiei de expansiune a businessului - Pizza Hut Delivery Militari, în București.
Pizza Hut inaugurează un nou restaurant, de tip Express, în orașul Târgu Jiu
La finalul anului trecut, Pizza Hut anunța o inovație la nivel de restaurante, odată cu inaugurarea primei locații de tip Express în orașul Buzău, iar astăzi, brandul adaugă în portofoliu o nouă unitate de acest tip în Târgu Jiu.