Good Deals

Fan Bacon 

18.00 lei / 29.00 lei / 36.00 lei

Sos de roșii, brânză Mozzarella, bacon, porumb

Double cheese

18.00 lei / 29.00 lei / 36.00 lei

Brânză Mozzarella,  Cheddar

Chick’ n ‘ Peppa

18.00 lei / 29.00 lei / 36.00 lei

Sos de roșii, brânză Mozzarella, piept de pui, ardei

 

Oferta este disponibilă pentru blaturile Pan, Classic și Italian, pe toate cele trei dimensiuni( mică, medie și mare). Oferta este disponibilă în restaurant și la pachet, de luni până duminică .

oferta de luni

1 + 1 orice pizza medie

Oferta este disponibilă doar in zilele de luni, pentru orice pizza medie pe blaturile Pan, Classic și Italian. Blatul Italian nu este disponibil pentru rețetele de pizza Supremă, Super Supremă și Veggie & Mozzarella. Se va plăti pizza cu valoarea cea mai mare. Nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții. Oferta este disponibilă în restaurant și la pachet. Produsele din imagine sunt cu titlu de prezentare.

 

oferta de marți

Orice pizza mică din meniu 1290 lei

Oferta este disponibilă doar în zilele de marți, pentru orice pizza mică pe blaturile Pan, Classic și Italian. Blatul Italian nu este disponibil pentru rețetele de pizza Supremă, Super Supremă și Veggie & Mozzarella.  Oferta nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții. Oferta este disponibilă în restaurant și la pachet. Produsele din imagine sunt cu titlu de prezentare.

oferta de miercuri

1+50% reducere la al doilea burger

Oferta este disponibilă doar in zilele de miercuri, pentru orice rețetă de burger din meniu. Se va plăti burgerul cu valoarea cea mai mare. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții. Oferta este disponibilă în restaurant și la pachet. Produsele din imagine sunt cu titlu de prezentare.

meniuri prânz

CLASSIC CHOICE

1700 LEI

Pizza Margherita mică cu două toppinguri la alegere (salam Pepperoni, bancon, șuncă, ciuperci, ardei gras) și Supă cremă de roșii sau Supă cremă de legume, în funcție de disponibilitatea din restaurant.

ITALIAN FLAVOR

2000 LEI

O porție de paste Bolognese sauteed și Garlic bread.

 

* Meniurile de prânz sunt valabile de luni până vineri, în intervalul orar 11:00 - 14:00, pentru pizza de dimensiune mică, pe blaturile Pan, Classic și Italian. Nu se aplică reduceri și sunt disponibile în restaurant și la pachet. Produsele din imagine sunt cu titlu de prezentare.

**Cu doar 3 lei adaugă meniului tău o băutură răcoritoare Cappy 300 ml sau Apă plată / minerală 330ml

meniu student

2700 LEI ( 1350 LEI/ persoană )


2 Pizze Margherita mici cu 2 toppinguri la alegere (salam Pepperoni, bacon, șuncă, ciuperci, ardei gras) și 2 Cappy 300ml / Apa plată / minerală 330ml.

*Meniul de student este recomandat pentru două persoane. Meniul este valabil de luni pana vineri. Meniu accesibil în baza legitimației de student. Oferta se aplică pentru pizza de dimensiune mică, pe blaturile Pan, Classic, Italian. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții.
**Recomandat pentru două persoane.

meniuri copii

Lil’ Margherita

1500 LEI

Pizza Margherita mică cu sos de roșii și brânză Mozzarella + 1 topping la alegere și 1 pahar Cappy 300ml / Apă plată / minerală 330ml.

 

Pasta & Friends

1500 LEI

Pene Bolognese (Sauteed) (180g) + Garlic Bread (2 felii 50 g) + Cappy 300ml/ Apă plată / minerală 330ml.

 

 

Meniuri valabile pentru copii cu vârsta de până la 14 ani. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții.
Cu doar 6,50 lei adaugă meniului de copii un desert Brownie Junior (50 g) (blat cu cacao, sos de ciocolată).

34.236.192.4