Good Deals

Fan Bacon 

21.00 lei / 33.00 lei / 43.00 lei

Sos de roșii, brânză Mozzarella, bacon, porumb

Double cheese

21.00 lei / 33.00 lei / 43.00 lei

Brânză Mozzarella,  Cheddar

Chick’ n ‘ Peppa

21.00 lei / 33.00 lei / 43.00 lei

Sos de roșii, brânză Mozzarella, piept de pui, ardei

 

Oferta este disponibilă pentru blaturile Pan și Classic, pe toate cele trei dimensiuni mică, medie și mare. Oferta este disponibilă în restaurant și la pachet, de luni până duminică..

oferta de luni

1 + 1 orice pizza medie

Oferta este disponibilă pentru orice pizza medie pe blaturile Pan și Classic. Se va plăti pizza cu valoarea cea mai mare și nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții aflate în desfășurare. Oferta este disponibilă în restaurant și la pachet, doar în zilele de luni.

oferta de marți

Orice pizza mică din meniu 1650 lei

Ofertă este disponibilă pentru orice pizza mică din meniu pe blaturile Pan și Classic. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții aflate în desfășurare. Oferta este disponibilă în restaurant și la pachet, valabilă doar în zilele de marți.

oferta de miercuri

În fiecare miercuri ai 1+50% reducere la al doilea Pocket.*​

*Oferta este disponibilă pentru Mozzarella & Garlic Pocket și Cheddar & Jalapeños Pocket. Se va plăti integral produsul cu valoarea cea mai mare. Oferta este disponibilă doar în zilele de miercuri și nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții aflate în desfășurare.

meniuri prânz

CLASSIC CHOICE

2000 LEI

Pizza Margherita mică cu două toppinguri la alegere (salam Pepperoni, bancon, șuncă, ciuperci, ardei gras) și Supă cremă de roșii sau Supă cremă de legume, în funcție de disponibilitatea din restaurant.

ITALIAN FLAVOR

2400 LEI

3 felii de Garlic Bread și o porție Penne Bolognese (sautéed sau al forno).

 

* Meniurile de prânz sunt valabile de luni până vineri, în intervalul orar 11:00 - 14:00, pentru pizza de dimensiune mică, pe blaturile Pan și Classic cu oricare dintre toppingurile salam Pepperoni*, bacon, șuncă, ciuperci, ardei. Nu se aplică alte reduceri și sunt disponibile în restaurant și la pachet.

** Cu doar 3 lei adaugă meniului tău o băutură răcoritoare Cappy 300 ml sau Apă plată / minerală 330ml

meniu student

3200 LEI ( 1600 LEI/ persoană )


2 Pizze Margherita mici cu 2 toppinguri la alegere (salam Pepperoni*, bacon, șuncă, ciuperci, ardei) și 2 Coca-Cola Regular la pahar 300 ml.

Meniul de student este recomandat pentru două persoane și este accesibil în baza legitimației de student. Oferta se aplică pentru pizza de dimensiune mică, pe blaturile Pan și Classic și nu se cumulează cu alte oferte sau promoţii aflate în derulare.

meniuri copii

Lil’ Margherita

1700 LEI

Pizza Margherita mică cu sos de roșii și brânză Mozzarella + 1 topping la alegere și 1 pahar Cappy 300ml.

 

Pasta & Friends

1700 LEI

2 felii Garlic Bread (50 g), o porție junior Penne Bolognese (sautéed) (175g) și 1 pahar Cappy 300ml.

*Meniuri valabile pentru copii cu vârsta de până la 14 ani. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții.

 

3.236.207.90