Good Deals

Fan Bacon 

18.00 lei / 29.00 lei / 36.00 lei

Sos de roșii, brânză Mozzarella, bacon, porumb

Double cheese

18.00 lei / 29.00 lei / 36.00 lei

Brânză Mozzarella,  Cheddar

Chick’ n ‘ Peppa

18.00 lei / 29.00 lei / 36.00 lei

Sos de roșii, brânză Mozzarella, piept de pui, ardei

 

Oferta este disponibilă pentru blaturile Pan, Classic și Italian, pe toate cele trei dimensiuni( mică, medie și mare). Oferta este disponibilă în restaurant și la pachet, de luni până duminică .

oferta de luni

1 + 1 orice pizza medie

Oferta este disponibilă doar in zilele de luni, pentru orice pizza medie pe blaturile Pan, Classic și Italian. Blatul Italian nu este disponibil pentru rețetele de pizza Supremă, Super Supremă și Veggie & Mozzarella. Se va plăti pizza cu valoarea cea mai mare. Nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții. Oferta este disponibilă în restaurant și la pachet. Produsele din imagine sunt cu titlu de prezentare.

 

oferta de marți

Orice pizza mică din meniu 1590 lei

Oferta este disponibilă pentru orice pizza mică pe blaturile Pan, Classic și Italian, disponibilă în restaurant și la pachet, doar în restaurant și la pachet, în zilele de marți. Nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții. Blatul Italian nu este disponibil pentru rețetele de pizza Supremă, Super Supremă și Veggie & Mozzarella. Produsele din imagine sunt cu titlu de prezentare.

oferta de miercuri

În fiecare miercuri ai 1+50% reducere la al doilea Pocket.*​

*Oferta este disponibilă pentru Mozzarella & Garlic Pocket și Cheddar & Jalapeños Pocket. Se va plăti integral produsul cu valoarea cea mai mare. Oferta este disponibilă doar în zilele de miercuri și nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții aflate în desfășurare.

meniuri prânz

CLASSIC CHOICE

1900 LEI

Pizza Margherita mică cu două toppinguri la alegere (salam Pepperoni, bancon, șuncă, ciuperci, ardei gras) și Supă cremă de roșii sau Supă cremă de legume, în funcție de disponibilitatea din restaurant.

ITALIAN FLAVOR

2300 LEI

O porție de paste Bolognese sauteed și Garlic bread.

 

* Meniurile de prânz sunt valabile de luni până vineri, în intervalul orar 11:00 - 14:00, pentru pizza de dimensiune mică, pe blaturile Pan, Classic și Italian. Nu se aplică reduceri și sunt disponibile în restaurant și la pachet. Produsele din imagine sunt cu titlu de prezentare.

**Cu doar 3 lei adaugă meniului tău o băutură răcoritoare Cappy 300 ml sau Apă plată / minerală 330ml

meniu student

3200 LEI ( 1600 LEI/ persoană )


2 Pizze Margherita mici cu 2 toppinguri la alegere (salam Pepperoni, bacon, șuncă, ciuperci, ardei gras) și 2 Cappy 300ml / Apa plată / minerală 330ml.

*Meniul de student este recomandat pentru două persoane. Meniul este valabil de luni pana vineri. Meniu accesibil în baza legitimației de student. Oferta se aplică pentru pizza de dimensiune mică, pe blaturile Pan, Classic, Italian. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții.
**Recomandat pentru două persoane.

meniuri copii

Lil’ Margherita

1700 LEI

Pizza Margherita mică cu sos de roșii și brânză Mozzarella + 1 topping la alegere și 1 pahar Cappy 300ml / Apă plată / minerală 330ml.

 

Pasta & Friends

1700 LEI

Pene Bolognese (Sauteed) (180g) + Garlic Bread (2 felii 50 g) + Cappy 300ml/ Apă plată / minerală 330ml.

 

 

44.197.198.214