Title

POVESTEA NOASTRĂ

Totul a început în Wichita, Kansas, în vara anului 1958. Cei doi frați: Dan și Frank Carney, au împrumutat 600 de dolari de la mama lor pentru a-și îndeplini visul. De aici până la revoluționarea modului în care oamenii servesc pizza, n-a mai fost decât un pas!

Chiar dacă începutul a fost modest, în timp, lanțul de restaurante s-a extins și s-a transformat într-o poveste de success. Pizza Hut a devenit o emblemă la nivel mondial, fiind cel mai cunoscut brand de pizza din lume.

Pizza Hut a fost construită plecând de la o idee super simplă, respectiv că seara de pizza, alături de familie, trebuie să fie una cu adevărat specială și am păstrat acest gând în tot ceea ce facem.

În prezent, există în jur de 18.000 de restaurante în 100 de țări, la nivel global. Unul dintre motivele de mândrie ale brandul este faptul că în orice colț al lumii ai încerca pizza noastră, ne asigurăm că este delicioasă, îndrăzneață și unică! Pentru că Pizza Hut înseamnă rețete și blaturi unice, care nu se găsesc în altă parte. În plus, inovăm constant pentru a servi produsele rapid și cu zâmbetul pe buze.

În plus, din dragoste pentru pizza am gândit oferte speciale de nerefuzat!

Bineînteles că n-am putea reuși fără ajutor echipelor noastre extraordinare cărora le suntem mereu recunoscători.

În România, povestea Pizza Hut a început în decembrie 1994 când am deschis primul restaurant pe Calea Dorobanților, cunoscut în mod neoficial ca restaurantul Pizza Hut “de la Romană”.

După aproape 30 de ani, peste 43 de restaurante și câteva generații care au crescut cu gustul unic Pizza Hut, putem spune cu încredere că suntem pizza preferată a familiilor din România. În tot acest timp am învățat că viața adevărată de familie nu este cea pe care o vedem la televizor sau pe internet. Într-o mare de reclame cu familii perfecte, în case perfecte, familia Pizza Hut este una autentică. Pentru că fiecare membru are o personalitate și un punct de vedere propriu și interesant. Dar când vine vorba de pizza, se pun toți de acord.

De aceea, Pizza Hut iubește familiile așa cum sunt.

American Restaurant System operează în sistem de master-franciză brandul Pizza Hut Delivery în România. Compania, deținută de Sphera Franchise Group, este certificată în managementul siguranței alimentare ISO 22000:2018.