Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]
Cariere

Cand vine vorba de angajatii Pizza Hut, acestia sunt la fel de importanti. Tocmai de aceea, suntem mereu in cautare de oameni noi care vor sa lucreze pentru unul dintre cele mai mari branduri din lume si sa invete lucruri noi.

Momentan, cautam candidati pentru posturile de: OSPATAR SI BUCATAR

aplica acum

Daca vrei sa faci parte din echipa pizza hut, completeaza formularul de mai jos cu datele tale.

Te vom contacta telefonic in cazul in care te vei numara printre candidatii selectionati pentru interviu.

*
*
*
*
* Program de lucru
*
*
*
Ataseaza CV-ul
Nota: Campurile notate cu (*) sunt obligatorii
** Ne rezervam dreptul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra numai in masura necesitatilor noastre de angajare.
Experiente Pizza Hut

Am venit pentru o vacanta si am ramas aproape 20 de ani! De atunci ma regasesc intr-o perioada frumoasa, ba chiar minunata a vietii mele. Am invatat lucruri cat intr-o viata, am crescut odata cu firma si m-am desavarsit ca om. La Pizza Hut sunt fericita si recunoscatoare.

 

Maria Gheorghe - Director restaurant

Lucrez ca ospatar la Pizza Hut Delta din 2011 pentru ca, dincolo de o slujba foarte buna, am gasit aici o echipa frumoasa si oameni speciali. Inspirat de mine, fratele meu s-a angajat la randul lui la Pizza Hut in alt restaurant si este incantat de ceea ce face.

 

Georgiana Grigorita - Ospatar 

M-am angajat ca ospatar la Pizza Hut in vara anului 2007. Desi initial imi doream sa lucrez doar pe parcursul celor 3 luni de vacanta, mediul de lucru foarte placut, programul flexibil, beneficiile salariale si promovarea rapida m-au convins sa raman pana acum in companie. Aici, am avut ocazia sa evoluez personal si profesional alaturi de oameni extraordinari. Am invatat ce inseamna o echipa solida si cum sa construiesc la randul meu performanta.

 

Andrei Manea – Director restaurant 

Am ales Pizza Hut pentru programul flexibil, dar cand m-am angajat nu stiam nimic din ceea ce avea sa-mi ofere aceasta companie. Oportunitatile de avansare, training-urile de specialitate si contribuita indirecta la dezvoltarea mea personala si profesionala au fost detaliile care m-au convins ca am facut alegerea potrivita. Ma bucur ca fac parte din aceasta echipa fantastica!

 Ionut Baban – Manager restaurant

De ce sa lucrezi la Pizza Hut?

program de lucru flexibil

Fie ca esti student, fie ca iti cauti un job full-time, la Pizza Hut iti faci singur programul. Poti alege daca vrei sa lucrezi full-time (8 ore) sau part-time (6 sau 4 ore), sau chiar in weekend.

pachet salarial motivant

Pe langa suma agreata la interviu, vei primi si tichete de masa.

pregatire specializata

Stiai ca la Pizza Hut nu ai neaparat nevoie de experienta anterioara? Fiecare nou angajat este pregatit pentru functia pe care o va avea.

posibilitatea unei avansari rapide

Datorita faptului ca ne extindem constant, avem mereu joburi noi pentru tine. In plus, beneficiezi de pregatire speciala si posibilitatea de a avansa in cadrul companiei.