Hai în echipa
Pizza Hut!

Pizza Hut are succes datorită fiecărui angajat în parte. De aceea vrem să-i răsplătim pentru eforturile pe care le fac. Poți vedea mai jos ce beneficii ai atunci când vii să lucrezi alături de noi.

• Tichete de masă de 15 lei pe zi
• Prime cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun
• Premii și bonusuri de loialitate
• Majorări salariale în funcție de timpul petrecut alături de noi: la 6 luni, la 1 an și la 2 ani
• Burse private pentru studenti, conform criteriilor de acordare
• Bonus de 200 de lei când recomanzi pe cineva care rămâne alături de noi 1 lună și 400 de lei dacă rămâne timp de 4 luni
• Program de lucru variat și flexibil, în 2 schimburi: full-time de 8 ore, part-time de 4 și sau 6 ore (poți lucra și în weekend)
• Instruire și dezvoltare constantă
• Calificare în meseria aleasă
• Experiența anterioară nu este necesară
• Contract de muncă pe durată nedeterminatăAplică acum

Funcții
disponibile

Bucătar

Te susținem să devii maestru în bucătăria Pizza Hut și să pregatești produsele noastre, așa cum și le doresc clienții.

Ospătar

Ai suportul nostru pentru a întâmpina clienții Pizza Hut și a asigura satisfacția lor. Un client fericit, un vis împlinit!

Dacă vrei să faci parte din echipa Pizza Hut, completează formularul de mai jos.

Te vom contacta telefonic în cazul în care te vei număra printre candidații selecționati pentru interviu.

Poți atașa un CV de maxim 6 MB de tip jpg, jpeg pdf, doc sau docx

Înțelegem importanța datelor personale și de aceea, în scopul selecției candidaților pentru posturile disponibile în cadrul companiei noastre, vom procesa datele dumneavoastră personale: nume, prenume, adresa de e-mail, orașul, numărul de telefon (mobil) și datele incluse în CV-ul transmis. Datele dumneavoastră nu vor fi procesate în niciun alt scop, decât cu consimțământul dumneavoastră prealabil. Pentru a putea procesa datele mai sus menționate avem nevoie de consimțământul dumneavoastră expres în acest sens. Puteți afla mai multe informații consultând Politica de prelucrare a datelor și/sau contactându-ne la protectiadatelor@pizzahut.ro. În situația acordării consimțământului, menționăm că acesta va putea fi retras în orice moment și totodată veti putea solicita orice informații suplimentare, contactându-ne la protectiadatelor@pizzahut.ro.

Îți vom păstra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizatiei noastre a postului pentru care ai aplicat, dar nu mai mult de 2 ani de la data colectării datelor, după care datele tale personale, inclusiv datele incluse în CV vor fi șterse / distruse / neutralizate din evidențele noastre.

Parcurs
profesionalAi suportul și susținerea noastră pentru a-ți îndeplini sarcinile de serviciu. Cu timpul, în paralel cu progresul tău profesional, vei avea ocazia de a te dezvolta.

Aplică acum

Experiențe