Hai în echipa
Pizza Hut!

Când vine vorba de angajații Pizza Hut, aceștia sunt foarte importanți. Tocmai de aceea, suntem mereu în căutare de oameni noi care vor să lucreze pentru unul dintre cele mai mari branduri din lume și să învețe lucruri noi.

Nu-ți cerem experiență.

Te poți angaja încă de la 16 ani.

Poți aplica prin câteva click-uri, folosind formularul de mai jos, sau prin CV depus într-unul din restaurantele Pizza Hut.

Funcții
disponibile

Bucătar

Te susținem să devii maestru în bucătăria Pizza Hut și să pregatești produsele noastre, așa cum și le doresc clienții.

Aplică acum

Ospătar

Ai suportul nostru pentru a întâmpina clienții Pizza Hut și a asigura satisfacția lor. Un client fericit, un vis împlinit!

Aplică acum

Dacă vrei să faci parte din echipa Pizza Hut, completează formularul de mai jos.

Te vom contacta telefonic în cazul în care te vei număra printre candidații selecționati pentru interviu.

Poți atașa un CV de maxim 6 MB de tip jpg, jpeg pdf, doc sau docx

Înțelegem importanța datelor personale și de aceea, în scopul selecției candidaților pentru posturile disponibile în cadrul companiei noastre, vom procesa datele dumneavoastră personale: nume, prenume, adresa de e-mail, orașul, numărul de telefon (mobil) și datele incluse în CV-ul transmis. Datele dumneavoastră nu vor fi procesate în niciun alt scop, decât cu consimțământul dumneavoastră prealabil. Pentru a putea procesa datele mai sus menționate avem nevoie de consimțământul dumneavoastră expres în acest sens. Puteți afla mai multe informații consultândPolitica de prelucrare a datelor și/sau contactându-ne la protectiadatelor@pizzahut.ro. În situația acordării consimțământului, menționăm că acesta va putea fi retras în orice moment și totodată veti putea solicita orice informații suplimentare, contactându-ne la protectiadatelor@pizzahut.ro.

5 motive pentru care merită să lucrezi la Pizza Hut

Parcurs
profesionalAi suportul și susținerea noastră pentru a-ți îndeplini sarcinile de serviciu. Cu timpul, în paralel cu progresul tău profesional, vei avea ocazia de a te dezvolta.

Aplică acum

Experiențe