Susține un vis mic. Care e de fapt mare.


Un ghiozdan sau o pereche de adidași - pentru tine sunt lucruri obișnuite, dar pentru o parte dintre copiii din mediul rural sunt bariera dintre o viață obișnuită și o viață care ar fi putut fi mai bună. 

În România sunt nenumărați copii defavorizați care nu ajung la liceu. De aceea, suntem recunoscători fiecărui donator care se implică alături de noi să îi ajute pe copiii înscrişi în programul Vreau în clasa a 9-a

 

Povești de succes sunt la tot pasul. Le poți căuta la televizor, în reviste, dar mai bine direct pe această pagină. Citește aici poveștile a 12 absolvenţi de liceu care au făcut parte din programul Vreau în clasa a 9-a.  

Proiectul merge mai departe și anul acesta. Te invităm să te alături eforturilor noastre, în intervalul 1-31 octombrie, donând la fiecare vizită în Pizza Hut. Orice sumă contează și nu este condiționată de achiziționarea vreunui produs

Avem nevoie de sprijinul tău pentru că doar împreună putem să îndeplinim visuri mici, care sunt de fapt mari. Ajută-i să meargă la liceu.