Pizza Hut și Pizza Hut Delivery colaborează cu HOSPICE Casa Speranței pentru a susține pacienții cu boli incurabile

Proiectul realizat de Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și HOSPICE Casa Speranței are ca scop susținerea serviciilor de îngrijire paliativă acordate gratuit de organizație copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile. Parteneriatul constă în donarea a câte un leu din fiecare Pizza Europeana, de mărime medie și mare, pe orice tip de blat, vândută în restaurantele Pizza Hut și Pizza Hut Delivery din România.

Cu sprijinul Pizza Hut și Pizza Hut Delivery, organizația HOSPICE Casa Speranței, care până acum a fost alături de peste 22.000 de oameni și de familiile lor, își va putea continua misiunea începută în România acum 25 de ani, de a-i îngriji cu profesionalism și dăruire pe cei care înfruntă un diagnostic necruțător și de a dezvolta îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, educație, consultanță și îmbunătățirea legislației.

widthx=

„Am ales să colaborăm cu Fundația ‘HOSPICE’ deoarece credem în cauza lor, dar și pentru că sunt singurii din țară care oferă ingrijire paliativă adulților și copiilor cu boli incurabile, o misiune foarte dificilă pe care o duc la îndeplinire cu succes. Istoria îndelungată a organizației în România, dar și la nivel internațional, și rezultatele obținute de-a lungul anilor, ne oferă încrederea necesară pentru a demara acest parteneriat. Suntem foarte bucuroși să susținem această inițiativă și ne dorim să fim un punct solid de sprijin pentru cei care au nevoie de ajutorul nostru.” a declarat Claudia Porojan, Senior PR & CSR Manager Pizza Hut și Pizza Hut Delivery Romania.

“Activitatea HOSPICE Casa Speranței se reflectă direct în viețile celor pe care îi îngrijim - oameni care au nevoie de sprijin pentru a putea duce o luptă grea cu un diagnostic grav care le marchează întreaga existență. Este motivul pentru care ajutorul comunității este decisiv, iar proiectul inițiat de Pizza Hut și Pizza Hut Delivery este un exemplu de implicare.”, a spus Mirela Nemțanu, director executiv HOSPICE Casa Speranței.

Pentru mai multe detalii despre proiectele demarate de către HOSPICE Casa Speranței accesați www.hospice.ro.