Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au lansat cea mai nouă inovație: pizza cu usturoi - Cheesy Garlic Twist


Cheesy Garlic Twist a fost concepută pentru ocaziile în care te gândești de două ori înainte să servești un preparat cu usturoi. Conținând o cantitate redusă din acest ingredient, clienții se pot bucura atât de gustul autentic, cât și de întâlnirea de după, fără ca ceilalți să simtă aroma specifică. Cheesy Garlic Twist este cu siguranță o adevarată plăcere pentru toți cei care iubesc varietatea și mixurile curajoase atunci când comandă pizza.

Prin lansarea blatului Cheesy Garlic Twist ne dorim să oferim o opțiune potrivită pentru cei care preferă combinația unică dintre brânză Mozzarella și usturoi. Totodată, noul sortiment confirmă, încă o dată, că Pizza Hut și Pizza Hut Delivery sunt branduri inovatoare care lansează produse noi tot timpul, completând multitudinea blaturilor deja consacrate precum Cheesy Bites, Crown, Super Pan, Cheese & Pepperoni, ” a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut. 

Blatul Cheesy Garlic Twist este disponibil pe orice rețetă de pizza din meniu, atât la Pizza Hut cât și la Pizza Hut Delivery. 

 widthx=