Varietate și gusturi noi: Pizza Hut România își întâmpină clienții cu un nou meniu în toate restaurantele din ţară

Prezent pe piaţa românească de peste două decenii, Pizza Hut face un pas în direcția reinventării brandului și le oferă clienţilor un meniu extins, disponibil în toate cele 22 de restaurante la nivel naţional. Acesta completează experienţa premium pe care brandul le-o propune consumatorilor, alături de o serie de alte inițiative ce au demarat anul trecut, odată cu modernizarea primului restaurant deschis pe piața locală, în Piaţa Romană, din Bucureşti.

 

citește

Campania Flatbread – Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery adaugă în meniu reţete noi, de vară

Restaurantele Pizza Hut din întreaga țară au adus, anul acesta, o serie de noutăți pentru consumatori prin reamenajarea unor locații la nivel de design și prin introducerea unor produse noi în meniu. Totul pentru a oferi o experienţă completă celor care vizitează restaurantele Pizza Hut.

citește

Pizza Hut introduce noul meniu în restaurantele din Plaza România, București Mall, Promenada și Mega Mall

 După un proces de redesign al restaurantului din Dorobanți, în care a fost introdus un meniu special, începând cu septembrie 2017, Pizza Hut Romania continua să se reinventeze.

citește

Primul restaurant Pizza Hut din România se reinventează cu un design urban, industrial și aduce noi preparate în meniu

 Restaurantul Pizza Hut Dorobanți, primul deschis în România și cu o istorie de peste 20 de ani, se redeschide și își așteaptă clienții într-un spațiu complet renovat, cu un design urban, industrial și modern, în linie cu stilul lor de viață. Cei care vor trece pragul restaurantului vor descoperi, începând de azi, o locație special destinată socializării, dar și noile preparate incluse în meniu, dezvoltate cu ajutorul lui Chef Nico Lontras.

citește

Pizza Hut și Pizza Hut Delivery te invită să îți deschizi cercul de prieteni cu cea mai nouă inovație: Pizza Ovală

București, 27 iunie 2017. Vara aceasta, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery introduc în meniu un nou produs inovator: Pizza Ovala. Noutatea vine din forma specială a pizzei, dar și din blatul subțire și crocant, atât de îndrăgit de consumatori. În plus, cele zece, respectiv opt rețete noi, sunt valabile doar pentru acest sortiment de pizza, pe perioada campaniei, și au fost gândite special pentru acest sezon, cu texturi ușoare, de vară, care vor satisface chiar și cele mai exigente gusturi. Acestea vin în combinații fresh, inedite, bazate pe legume proaspete și ingrediente aromate.

citește
Last ›