Primul restaurant Pizza Hut din România se reinventează cu un design urban, industrial și aduce noi preparate în meniu

 Restaurantul Pizza Hut Dorobanți, primul deschis în România și cu o istorie de peste 20 de ani, se redeschide și își așteaptă clienții într-un spațiu complet renovat, cu un design urban, industrial și modern, în linie cu stilul lor de viață. Cei care vor trece pragul restaurantului vor descoperi, începând de azi, o locație special destinată socializării, dar și noile preparate incluse în meniu, dezvoltate cu ajutorul lui Chef Nico Lontras.

citește

Pizza Hut și Pizza Hut Delivery te invită să îți deschizi cercul de prieteni cu cea mai nouă inovație: Pizza Ovală

București, 27 iunie 2017. Vara aceasta, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery introduc în meniu un nou produs inovator: Pizza Ovala. Noutatea vine din forma specială a pizzei, dar și din blatul subțire și crocant, atât de îndrăgit de consumatori. În plus, cele zece, respectiv opt rețete noi, sunt valabile doar pentru acest sortiment de pizza, pe perioada campaniei, și au fost gândite special pentru acest sezon, cu texturi ușoare, de vară, care vor satisface chiar și cele mai exigente gusturi. Acestea vin în combinații fresh, inedite, bazate pe legume proaspete și ingrediente aromate.

citește

KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery se reunesc sub Sphera Franchise Group S.A, cel mai mare grup de restaurante din România

București, 12 iunie 2017. Lansată recent, Sphera Franchise Group S.A. este noua entitate ce reunește sub umbrela sa companiile care dețin brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery, aparținând YUM! Brands în România, KFC în Republica Moldova și în zona de nord-est a Italiei.

citește

Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au lansat cea mai nouă inovație: pizza cu usturoi - Cheesy Garlic Twist

București, 19 aprilie 2017. Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au lansat cel mai nou produs din meniu, Cheesy Garlic Twist, cu un blat special umplut cu Mozzarella din belșug, asezonat cu usturoi, unt, parmezan și usturoi.

Noul blat face parte din seria inovațiilor de produs pe care Pizza Hut și Pizza Hut Delivery le aduc constant în meniu, acestea constând acum în utilizarea unui mix de ingredinte irezistibile. Combinația de brânză Mozzarella și usturoi, dar totodată și marginea împletită sunt elementele ce fac din Cheesy Garlic Twist o pizza cu adevărat specială.

citește

Nuntă inedită în ajun de Valentine`s Day, doi tineri au ales un restaurant Pizza Hut ca locație pentru petrecerea de nuntă.

București, 10 februarie 2017. Pentru promovarea celei mai recente campanii, lanțul de restaurante Pizza Hut va găzdui, într-una dintre locațiile sale, pentru prima oară o nuntă. Marcând o premieră, cei doi miri au dorit ca fericitul eveniment să fie special din toate punctele de vedere, alegând să aibă loc chiar în ajunul Zilei Îndrăgostiților. Nuntașii vor beneficia de promoția Pizza & Pasta Festival și se vor putea bucura de rețetele variate de pizza și paste, nelimitat. Spre seară, restaurantul din centrul capitalei va găzdui peste 150 de invitați pregătiți să fie alături de tinerii căsătoriți și să ia parte la o petrecere de nuntă cu totul ieșită din tipare.

citește
Last ›