Toamna începe cu oferte noi la Pizza Hut

București, 11 septembrie 2014 – Toamna aceasta, Pizza Hut a pregătit o surpriză pentru iubitorii de pizza, pe care îi așteaptă cu rețetele preferate la un preț special. Orice pizza mică din categoriile Favorite, Speciale și Complete are acum un preț unic, de numai 10 lei.

citește

Vizitează Italia cu noile rețete de pizza pe blat Italian

București, 07 iulie 2014 – Blatul Italian de la Pizza Hut, ușor și subțire, este disponibil vara aceasta cu patru noi rețete: Milano, Torino, Venezia și Firenze. Gustul clasic al pizzei italiene este prezent în diverse combinații, cu ingrediente specifice: parmezan, prosciutto, pesto și alte delicii italienești. 

citește

Super Pan de la Pizza Hut, blatul a cărui margine nu o lași în farfurie

București, 2 aprilie 2014Pizza Hut lansează în România inovația Super Pan, blatul de pizza a cărui margine nu o lași în farfurie. Cel mai iubit blat, Pan, este acum disponibil și în varianta Super Pan, cu margine umplută cu brânza „Lava Cheese” și sos de roșii. 

citește

La Pizza Hut, clienții se pot bucura pentru al treilea an consecutiv de oferta Pizza Festival

București, 28 ianuarie 2014 - Pentru al treilea an consecutiv, Pizza Hut aduce oferta Pizza Festival în restaurante. Clienții pot alege între diverse variante de blaturi și ingrediente, savurând pizza după pizza, după pizza. Pe perioada campaniei, există de asemenea posibilitatea de refill gratuit la băuturile răcoritoare.

citește
‹ First