Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]
Primul restaurant Pizza Hut din Romania se reinventeaza cu un design urban, industrial si aduce noi preparate in meniu

Bucuresti, 15 septembrie 2017: Restaurantul Pizza Hut Dorobanti primul deschis in Romania si cu o istorie de peste 20 de ani, se redeschide si isi asteapta clientii intr-un spatiu complet renovat, cu un design urban, industrial si modern, in linie cu stilul lor de viata. Cei care vor trece pragul restaurantului vor descoperi, incepand de azi, o locatie special destinata socializarii, dar si noile preparate incluse in meniu, dezvoltate cu ajutorul lui Chef Nico Lontras.

detalii
Pizza Hut si Pizza Hut Delivery te invita sa iti deschizi cercul de prieteni cu cea mai noua inovatie: Pizza Ovala

Bucuresti, 27 iunie 2017. Vara aceasta, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery introduc in meniu un nou produs inovator: Pizza Ovala. Noutatea vine din forma speciala a pizzei, dar si din blatul subtire si crocant, atat de indragit de consumatori. In plus, cele zece, respectiv opt retete noi, sunt valabile doar pentru acest sortiment de pizza, pe perioada campaniei, si au fost gandite special pentru acest sezon, cu texturi usoare, de vara, care vor satisface chiar si cele mai exigente gusturi. Acestea vin in combinatii fresh, inedite, bazate pe legume proaspete si ingrediente aromate.

detalii