Odată cu venirea sezonului estival, Pizza Hut România anunţă introducerea unui nou produs în restaurantele din întreaga ţară. Este vorba despre San Francisco Style Pizza pe un nou tip de blat, cu bază Sourdough, alături de alte patru noi reţete de pizza, disponibile în dimensiune mică.
citeștePizza Hut pune la dispoziţia clienţilor trei sortimente de coaste, asezonate cu sosuri special concepute pentru a oferi o aromă unică preparatelor.
citeștePizza Hut îşi surprinde clienții cu Cheesy Garlic Twist, noul blat de pizza, cu margine umplută cu Mozzarella și asezonată cu oregano, usturoi și parmezan. În plus, aceştia pot savura diferite arome de ciocolată caldă, precum și vin fiert.
citeșteRețeaua Pizza Hut, operată exclusiv de Sphera Franchise Group în România, continuă extinderea la nivel naţional, prin deschiderea unității din Craiova, judeţul Dolj. Astfel, Craiova devine un punct principal în desfăşurarea activităţii lanţului de restaurante, prezent pe piaţa românească de peste douăzeci de ani.
citeștePrezent pe piaţa românească de peste două decenii, Pizza Hut face un pas în direcția reinventării brandului și le oferă clienţilor un meniu extins, disponibil în toate cele 22 de restaurante la nivel naţional. Acesta completează experienţa premium pe care brandul le-o propune consumatorilor, alături de o serie de alte inițiative ce au demarat anul trecut, odată cu modernizarea primului restaurant deschis pe piața locală, în Piaţa Romană, din Bucureşti.
citește