40 de ani de la lansarea blatului PAN® - cel mai îndrăgit produs de la Pizza Hut

Cu prilejul aniversării a 40 de ani de la lansarea blatului de pizza PAN®, la nivel internațional, Pizza Hut declară Octombrie Luna Mondială a Pizzei și propune un toast inedit în peste 50 de țări din lume. De 26 de ani de la lansarea Pizza Hut în România, Blatul PAN® este produsul preferat al clientilor.

 

citește

Pizza Hut surprinde consumatorii cu un nou produs, San Francisco Style Pizza, pe noul blat aerat şi uşor crocant

Odată cu venirea sezonului estival, Pizza Hut România anunţă introducerea unui nou produs în restaurantele din întreaga ţară. Este vorba despre San Francisco Style Pizza pe un nou tip de blat, cu bază Sourdough, alături de alte patru noi reţete de pizza, disponibile în dimensiune mică.

citește

Coastele de porc - un produs vedetă, disponibil în toate restaurantele Pizza Hut din țară

Pizza Hut pune la dispoziţia clienţilor trei sortimente de coaste, asezonate cu sosuri special concepute pentru a oferi o aromă unică preparatelor. 

citește

Surprize de sezon în meniul Pizza Hut: blatul Cheesy Garlic Twist, vin fiert și ciocolată caldă

Pizza Hut îşi surprinde clienții cu Cheesy Garlic Twist, noul blat de pizza, cu margine umplută cu Mozzarella și asezonată cu oregano, usturoi și parmezan. În plus, aceştia pot savura diferite arome de ciocolată caldă, precum și vin fiert.

citește

Pizza Hut România îşi extinde reţeaua pe plan naţional şi anunţă deschiderea unui restaurant în Craiova

Rețeaua Pizza Hut, operată exclusiv de Sphera Franchise Group în România, continuă extinderea la nivel naţional, prin deschiderea unității din Craiova, judeţul Dolj. Astfel, Craiova devine un punct principal în desfăşurarea activităţii lanţului de restaurante, prezent pe piaţa românească de peste douăzeci de ani. 

citește
Last ›