Oferte pentru #pizzalovers

Te așteptăm în restaurantele noastre cu oferte numai bune pentru orice iubitor de pizza și nu numai. Alege oferta preferată de mai jos de pe smartphone și arată ecranul ospătarului când plasezi comanda.

Alte detalii le găsești în regulament.

Cât de ușor e:

1. Accesezi site-ul de pe smartphone

2. Alegi oferta preferată

3. O revendici

4. Ai 15 minute să arăți ecranul telefonului ospătarului

5. Poftă bună!


Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Pentru achiziția produselor cuponul trebuie revendicat de pe un smartphone și codul afișat trebuie prezentat ospătarului în restaurant în momentul plasării comenzii. Oferta este valabilă în perioada 1 Iulie - 12 August 2021 și nu se cumulează cu alte reduceri, oferte sau promoții aflate în desfășurare.

Cuponul NU este valabil pentru comenzile plasate prin sistemul KIOSK, cele de la Pizza Hut Delivery, foodpanda, Glovo, Tazz by eMAG, Takeaway.com. Un cupon poate fi folosit o singură dată și nu există dreptul de a solicita plata totală sau parțială a contravalorii cuponului. Pe bonul fiscal se pot adaugă mai multe cupoane.

Pentru mai multe detalii accesați Regulamentul.


Vrei să afli primul de noile oferte pentru #pizzalovers?

Completează formularul și te ținem la curent.

Câmp obligatoriu! Numele trebuie să conțină cel puțin {{$v.nume.$params.minLength.min}} caractere!
Câmp obligatoriu! Prenumele trebuie să conțină cel puțin {{$v.prenume.$params.minLength.min}} caractere!
Câmp obligatoriu! Oraș / Localitate trebuie să conțină cel puțin {{$v.localitate.$params.minLength.min}} caractere!
Câmp obligatoriu! Adresa de e-mail este invalidă!

Înțelegem importanța datelor personale și de aceea, pentru scopul de a vă trimite informații cu privire la produsele și serviciile, campaniile publicitare și ofertele noastre, vom procesa datele dumneavoastră personale: numele, prenumele, adresa de e-mail și orașul de reședință. Datele dumneavoastră nu vor fi procesate în niciun alt scop, decât cu consimțământul dumneavoatră prealabil. Pentru a putea procesa datele mai sus menționate avem nevoie de consimțământul dumneavoastră expres în acest sens.

Puteți afla mai multe informații consultând Politica de prelucrare a datelor. În situația acordării consimțământului, menționăm că acesta va putea fi retras în orice moment în condițiile prezentate în Politica de prelucrare a datelor.

Câmp obligatoriu! Pentru a vă trimite informații cu privire la produsele, serviciile, campaniile publicitare și ofertele noastre, avem nevoie de acordul dumneavoastră expres în acest sens.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!