Iubim familiile așa cum sunt și vă așteptăm în restaurantele noastre!

Am redeschis restaurantele but with a twist! Dacă vii în familie, cu prietenii sau singur, trebuie să știi că siguranța voastră și a noastră rămâne pe primul loc. Hai într-unul dintre restaurantele Pizza Hut și bucură-te de meniul nostru în siguranță!

Ca să fim toți #safe, ne asigurăm de următoarele lucruri:

 • Gătim totul respectând cele mai înalte standarde de siguranță alimentară;
 • Toți angajații noștri se spală pe mâini și se dezinfectează o dată la 20 de minute;
 • Asigurăm echipamente de protecție, măști și mănuși de unică folosință, tuturor angajaților noștri ;
 • Verificăm zilnic starea de sănătate a tuturor angajaților din restaurantele noastre;
 • Igienizăm și dezinfectăm suprafețele frecvent atinse, o dată la 30 de minute;
 • Livrăm în condiții de siguranță deplină, odată ieșite din cuptor, produsele noastre nu mai sunt atinse de nimeni și sunt puse în ambalaje cu sigilii de siguranță.

Am redeschis restaurantele Pizza Hut!

Servirea la mese se face în limita locurilor disponibile, așa că vino să redescoperi meniul nostru!

Dacă îți era dor de Pizza Hut, te așteptăm în restaurante, în limita locurilor disponibile, sau pe terase. Iar dacă vrei pizza on the go, te poți opri oricând la Pizza Hut take-away!

Lista restaurantelor Pizza Hut deschise este aici .

Pentru siguranța noastră, a tuturor, am luat următoarele măsuri:

 • Am plasat marcaje pentru păstrarea distanței sociale, de 1,5m;
 • Zona caselor de marcat din locațiile de tip Express sunt prevăzute cu panouri de protecție;
 • Pentru comenzile la pachet, în restaurant pot intra maximum 2 clienți în același timp;
 • O masă poate avea 6 locuri maximum. Excepție fac membrii aceleași familii, care au domiciliu comun, ce pot ocupa maximum 8 locuri la o masă.
 • Respectați distanțarea fizică față de restul clienților aflați în interiorul restaurantului sau pe terasă acestuia.
 • Va rugăm să nu consumați produsele în picioare.
 • Utilizați dezinfectantul pus la dispoziție de către restaurant.
 • Purtați masca de protecție în momentul în care traversați spațiile comune din interiorul restaurantului.
 • Urmăriți întocmai traseul marcat cu săgeți.

Pentru comenzile cu servire pe terasă este nevoie de rezervare telefonică sau online, în secțiunea Rezervări

Încurajăm plata cu cardul pentru contact minim.

Timpurile noi aduc reguli noi, dar nu le lăsa să-ți ia pofta de Pizza Hut! Vino în restaurante și redescoperă gustul unic alături de cine vrei tu!
Te rugăm să ai în vedere că în conformitate cu prevederile legale impuse de către autorități, atunci când alegi să servești masa la terasa oricărui restaurant Pizza Hut, îți vom solicita datele care trebuie completate în registrul de clienți solicitat de către autoritati, în baza Hotărârii CNSSU nr. 26 din data de 289.05.2020 privind propunerea de modificare/completare/relaxare a măsurilor de prevenire și combatare a efectelor pandemiei de COVID 19 dispuse pe durata stării de alertă și a Ordinului comun al Ministerului Sănătății nr. 966/29.05.2020, Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri nr. 1809/29.05.202 și al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) nr. 105/29.05.2020 privind aprobarea normei care stabilește măsurile specifice de prevenire a virusului SARS-CoV-2 în spațiile special amenajate din exteriorul clădirilor unităților de alimentație publică.
Datele stocate nu se folosesc în scopuri de marketing, ele se pot prezinta doar către personalul din instituțiile abilitate în cazul unei anchete epidemilogice.

Cum am ajutat până acum

Împreună cu KFC și Taco Bell am donat 100.000 de euro către Crucea Roșie Română pentru cumpărarea de echipamente medicale.
De asemenea, am ajutat medicii din prima linie trimițând, în fiecare zi, produse Pizza Hut și KFC către angajații Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București și către personalul medical de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș”.
Până acum, am redirecționat o parte dintre produsele alimentare din stoc către Caritas Bucureşti, Organizaţia Umanitară Concordia, SOS Satele Copiilor, Organizaţia Touch România - Centrul maternal “Casa Agar”, Bucuria Darului Brașov, Parohia Sfânta Elena, proiectul Oamenii Străzii și Federaţia Caritas Timişoara.