Credem într-o lume un pic mai bună

Și ne poți ajuta și tu să o facem mai bună. Anual, donăm peste 20.000 de euro către HOSPICE Casa Speranței. Scopul nostru este să îi ajutăm pe bolnavii incurabili care depind de fiecare ajutor pe care îl pot obține. De aceea, de fiecare dată când cumperi o pizza Europeană medie sau mare, noi donăm 1 leu către Casa Speranței. Te invităm și pe tine să contribui de fiecare dată când vii la Pizza Hut.

KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au organizat Școala Altfel 2016, pentru 36 de bursieri din programul Vreau în clasa a noua

București, 26 aprilie 2016. În cadrul parteneriatului cu World Vision Romania, KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery Romania au organizat un atelier special cu ocazia "Școlii Altfel", pentru o parte dintre bursierii înscriși în programul "Vreau în clasa a noua". La cursurile realizate de patru bloggeri parteneri - Victor Kapra, Andrei Craciun, Doru Panaitescu și Carmen Albisteanu - au participat 36 de elevi.

citește

KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au strâns suma record de 80.000 de euro pentru programul World Vision Vreau în clasa a noua

București, 02 decembrie 2015. KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery Romania vor dona suma record de 80.000 de euro către organizația World Vision Romania, în urma campaniei de strângere de fonduri Vreau în clasa a noua desfășurate în luna octombrie. Pentru cea de-a opta ediție, Pizza Hut Delivery s-a alăturat campaniei oferind clienților posibilitatea să doneze în locații odată cu ridicarea comenzilor. Cele trei companii susțin programul World Vision atât prin strângerea de fonduri în restaurantele proprii, cât și în calitate de sponsor.

citește

Pizza Hut, KFC și Pizza Hut Delivery sunt și în 2015 alături de World Vision Romania prin Programul Vreau în clasa a noua

Se spune că cei mai frumoși ani sunt anii de liceu. Însă pentru tinerii din mediul rural lucrurile sunt puțin mai complicate, din cauza posibilităților financiare limitate.
Tocmai de aceea, pentru al optulea an consecutiv, Pizza Hut, KFC și din acest an și Pizza Hut Delivery susțin World Vision Romania prin strângerea de fonduri pentru copiii defavorizați din mediul rural.

citește

KFC și Pizza Hut au strâns o sumă record, de 75.000 de euro, pentru programul Vreau în clasa a noua

KFC și Pizza Hut Romania au strâns suma record de 75.000 de euro pentru programul „Vreau în clasa a noua” al World Vision Romania, în urma campaniei desfășurate pe o perioadă de patru săptămâni. Este cea mai mare contribuție de până acum, acesta fiind cel de-al șaptelea an consecutiv când cele două companii susțin programul, atât prin strângerea de fonduri în restaurantele proprii, cât și în calitate de donator.

citește

KFC și Pizza Hut au strâns o sumă record, de 75.000 de euro, pentru programul Vreau în clasa a noua al World Vision Romania

București, 11 noiembrie 2014 - KFC și Pizza Hut Romania au strâns suma record de 75.000 de euro pentru programul "Vreau în clasa a noua" al World Vision Romania, în urma campaniei desfășurate în luna octombrie. Este cea mai mare contribuție de până acum, acesta fiind cel de-al șaptelea an consecutiv când cele două companii susțin programul, atât prin strângerea de fonduri în restaurantele proprii, cât și în calitate de donator. 

citește