KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au strâns suma record de 80.000 de euro pentru programul World Vision Vreau în clasa a noua

București, 02 decembrie 2015. KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery Romania vor dona suma record de 80.000 de euro către organizația World Vision Romania, în urma campaniei de strângere de fonduri Vreau în clasa a noua desfășurate în luna octombrie. Pentru cea de-a opta ediție, Pizza Hut Delivery s-a alăturat campaniei oferind clienților posibilitatea să doneze în locații odată cu ridicarea comenzilor. Cele trei companii susțin programul World Vision atât prin strângerea de fonduri în restaurantele proprii, cât și în calitate de sponsor.

citește

Pizza Hut, KFC și Pizza Hut Delivery sunt și în 2015 alături de World Vision Romania prin Programul Vreau în clasa a noua

Se spune că cei mai frumoși ani sunt anii de liceu. Însă pentru tinerii din mediul rural lucrurile sunt puțin mai complicate, din cauza posibilităților financiare limitate.
Tocmai de aceea, pentru al optulea an consecutiv, Pizza Hut, KFC și din acest an și Pizza Hut Delivery susțin World Vision Romania prin strângerea de fonduri pentru copiii defavorizați din mediul rural.

citește

KFC și Pizza Hut au strâns o sumă record, de 75.000 de euro, pentru programul Vreau în clasa a noua

KFC și Pizza Hut Romania au strâns suma record de 75.000 de euro pentru programul „Vreau în clasa a noua” al World Vision Romania, în urma campaniei desfășurate pe o perioadă de patru săptămâni. Este cea mai mare contribuție de până acum, acesta fiind cel de-al șaptelea an consecutiv când cele două companii susțin programul, atât prin strângerea de fonduri în restaurantele proprii, cât și în calitate de donator.

citește

KFC și Pizza Hut au strâns o sumă record, de 75.000 de euro, pentru programul Vreau în clasa a noua al World Vision Romania

București, 11 noiembrie 2014 - KFC și Pizza Hut Romania au strâns suma record de 75.000 de euro pentru programul "Vreau în clasa a noua" al World Vision Romania, în urma campaniei desfășurate în luna octombrie. Este cea mai mare contribuție de până acum, acesta fiind cel de-al șaptelea an consecutiv când cele două companii susțin programul, atât prin strângerea de fonduri în restaurantele proprii, cât și în calitate de donator. 

citește

Dani Oțil licitează prima lui cască de motociclist, pentru programul Vreau în clasa a noua

București, 22 octombrie 2014 - Pentru cel de-al doilea an consecutiv, Dani Oțil este ambasadorul programului „Vreau în clasa a noua”, campania de strângere de fonduri desfășurată de KFC și Pizza Hut pentru organizația World Vision Romania, pentru a susține studiile copiilor din mediul rural. Săptămâna aceasta, Dani a scos la licitație pe pagina de Facebook un obiect foarte drag lui: prima cască de motociclist. Suma primită va fi donată pentru campanie, contribuind, astfel, la strângerea de fonduri desfășurată în restaurantele KFC și Pizza Hut până pe 31 octombrie. 

citește