Dani Oțil licitează prima lui cască de motociclist, pentru programul Vreau în clasa a noua

București, 22 octombrie 2014 - Pentru cel de-al doilea an consecutiv, Dani Oțil este ambasadorul programului „Vreau în clasa a noua”, campania de strângere de fonduri desfășurată de KFC și Pizza Hut pentru organizația World Vision Romania, pentru a susține studiile copiilor din mediul rural. Săptămâna aceasta, Dani a scos la licitație pe pagina de Facebook un obiect foarte drag lui: prima cască de motociclist. Suma primită va fi donată pentru campanie, contribuind, astfel, la strângerea de fonduri desfășurată în restaurantele KFC și Pizza Hut până pe 31 octombrie. 

citește

PROGRAMUL WORLD VISION ROMANIA VREAU ÎN CLASA A NOUA

Între 1 și 31 octombrie, KFC si Pizza Hut susțin proiectul "Vreau în clasa a noua" al organizației World Vision Romania pentru al șaptelea an consecutiv. Restaurantele din toată țara strâng fonduri pentru copiii care trăiesc în mediul rural și nu au posibilitatea financiară să își continue studiile la liceu. 

citește

PROGRAMUL WORLD VISION ROMÂNIA VREAU ÎN CLASA A NOUA

 

În luna octombrie, campania World Vision Romania „Vreau în clasa a noua” are loc în restaurantele KFC și Pizza Hut. Pentru al șaselea an consecutiv, KFC și Pizza Hut strâng fonduri pentru copiii români care trăiesc în mediul rural, astfel încât aceștia să își poată continua studiile la liceu. Din fondurile colectate, organizația World Vision România va oferi burse pentru 57 de copii fără posibilități materiale.

citește
‹ First