Mulțumim că ai susținut un vis mic. Care e, de fapt, mare

Campania de strângere de fonduri de anul acesta s-a încheiat. 140.000 euro au fost donați și 179 de copii au fost ajutați să își continue studiile la liceu.

citește
Credem într-o lume un pic mai bună

Și ne poți ajuta și tu să o facem mai bună. Anual, donăm peste 20.000 de euro către HOSPICE Casa Speranței. Scopul nostru este să îi ajutăm pe bolnavii incurabili care depind de fiecare ajutor pe care îl pot obține. De aceea, de fiecare dată când cumperi o pizza Europeană medie sau mare, noi donăm 1 leu către Casa Speranței. Te invităm și pe tine să contribui de fiecare dată când vii la Pizza Hut.

O nouă generație de elevi va spune ,,Prezent’’ la liceu printr-o donație de 145.000 de euro din partea Pizza Hut și KFC

În al 11-lea an de parteneriat,  Pizza Hut România și KFC donează către Fundația World Vision România 145.000 euro, în urma programului de strângere de fonduri ,,Vreau în clasa a noua!’’, sumă strânsă cu ajutorul donațiilor din partea clienților Pizza Hut și KFC, a activităților interne desfășurate de angajații celor două lanțuri de restaurante și a contribuției din partea companiei.

citește

Pizza Hut și Pizza Hut Delivery colaborează cu HOSPICE Casa Speranței pentru a susține pacienții cu boli incurabile

București, 14 iunie 2017. Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au început, încă din luna februarie a acestui an, o colaborare cu organizația non-profit HOSPICE Casa Speranței care face eforturi pentru a schimba în bine viețile celor care trăiesc cu o boală incurabilă, astfel încât aceștia să se bucure în demnitate de fiecare clipă, alături de cei dragi.

citește

Pizza Hut Romania și KFC vor dona suma record de 117.000 euro pentru programul Vreau în clasa a noua, în parteneriat cu World Vision

București, 29 noiembrie 2016. Pizza Hut Romania și KFC vor dona către World Vision suma de 117.000 euro în urma programului de strângere de fonduri "Vreau în clasa a noua". Campania s-a desfășurat în luna octombrie, în toate restaurantele Pizza Hut și KFC din țară. Pentru al nouălea an consecutiv, cele doua companii susțin programul World Vision atât prin strângerea de fonduri în restaurantele proprii, cât și în calitate de sponsor.

citește

KFC și Pizza Hut demarează cea de-a noua ediție a programului Vreau în clasa a noua, în parteneriat cu World Vision

București, 3 octombrie 2016. Pentru al nouălea an consecutiv, KFC și Pizza Hut lansează programul de strângere de fonduri Vreau în clasa a noua, în parteneriat cu World Vision. Campania de anul acesta se desfășoară în toate restaurantele KFC și Pizza Hut din țară, între 1 și 31 octombrie. Oricine are posibilitatea de a dona bani pentru copiii înscriși în programul World Vision, în urnele special amenajate din restaurante, fără a fi condiționat de achiziționarea de produse.

citește
Last ›