Pizza Hut și Pizza Hut Delivery colaborează cu HOSPICE Casa Speranței pentru a susține pacienții cu boli incurabile

București, 14 iunie 2017. Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au început, încă din luna februarie a acestui an, o colaborare cu organizația non-profit HOSPICE Casa Speranței care face eforturi pentru a schimba în bine viețile celor care trăiesc cu o boală incurabilă, astfel încât aceștia să se bucure în demnitate de fiecare clipă, alături de cei dragi.

citește

Pizza Hut Romania și KFC vor dona suma record de 117.000 euro pentru programul Vreau în clasa a noua, în parteneriat cu World Vision

București, 29 noiembrie 2016. Pizza Hut Romania și KFC vor dona către World Vision suma de 117.000 euro în urma programului de strângere de fonduri "Vreau în clasa a noua". Campania s-a desfășurat în luna octombrie, în toate restaurantele Pizza Hut și KFC din țară. Pentru al nouălea an consecutiv, cele doua companii susțin programul World Vision atât prin strângerea de fonduri în restaurantele proprii, cât și în calitate de sponsor.

citește

KFC și Pizza Hut demarează cea de-a noua ediție a programului Vreau în clasa a noua, în parteneriat cu World Vision

București, 3 octombrie 2016. Pentru al nouălea an consecutiv, KFC și Pizza Hut lansează programul de strângere de fonduri Vreau în clasa a noua, în parteneriat cu World Vision. Campania de anul acesta se desfășoară în toate restaurantele KFC și Pizza Hut din țară, între 1 și 31 octombrie. Oricine are posibilitatea de a dona bani pentru copiii înscriși în programul World Vision, în urnele special amenajate din restaurante, fără a fi condiționat de achiziționarea de produse.

citește

KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au organizat Școala Altfel 2016, pentru 36 de bursieri din programul Vreau în clasa a noua

București, 26 aprilie 2016. În cadrul parteneriatului cu World Vision Romania, KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery Romania au organizat un atelier special cu ocazia "Școlii Altfel", pentru o parte dintre bursierii înscriși în programul "Vreau în clasa a noua". La cursurile realizate de patru bloggeri parteneri - Victor Kapra, Andrei Craciun, Doru Panaitescu și Carmen Albisteanu - au participat 36 de elevi.

citește

KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au strâns suma record de 80.000 de euro pentru programul World Vision Vreau în clasa a noua

București, 02 decembrie 2015. KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery Romania vor dona suma record de 80.000 de euro către organizația World Vision Romania, în urma campaniei de strângere de fonduri Vreau în clasa a noua desfășurate în luna octombrie. Pentru cea de-a opta ediție, Pizza Hut Delivery s-a alăturat campaniei oferind clienților posibilitatea să doneze în locații odată cu ridicarea comenzilor. Cele trei companii susțin programul World Vision atât prin strângerea de fonduri în restaurantele proprii, cât și în calitate de sponsor.

citește
Last ›