Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]
Nunta inedita in ajun de Valentine`s Day, doi tineri au ales un restaurant Pizza Hut ca locatie pentru petrecerea de nunta.

Bucuresti, 10 februarie 2017. Pentru promovarea celei mai recente campanii, lantul de restaurante Pizza Hut va gazdui, intr-una dintre locatiile sale, pentru prima oara o nunta. Marcand o premiera, cei doi miri au dorit ca fericitul eveniment sa fie special din toate punctele de vedere, alegand sa aiba loc chiar in ajunul Zilei Indragostitilor. Nuntasii vor beneficia de promotia Pizza & Pasta Festival si se vor putea bucura de retetele variate de pizza si paste, nelimitat. Spre seara, restaurantul din centrul capitalei va gazdui peste 150 de invitati pregatiti sa fie alaturi de tinerii casatoriti si sa ia parte la o petrecere de nunta cu totul iesita din tipare.

detalii
Anul incepe cu vesti bune: cea mai avantajoasa promotie Pizza Hut revine in restaurante

Bucuresti, 26 ianuarie 2017. Pizza Hut relanseaza una dintre celebrele promotii, Pizza & Pasta Festival, prin care clientii pot savura, la plasarea unei comenzi, oricate pizze si paste doresc, pentru doar 23.90 lei. De asemenea, clientii care intra pe pagina de site www.pizzahut.ro/festival, in perioada campaniei, au sansa de a castiga vouchere Pizza & Pasta Festival sau bilete la unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzica din Romania.

detalii