Începe detastaturizarea cu cel mai simplu pas: recunoaşterea.
Urcă un selfie aici cu tine mâncând pe tastatură şi poţi câştiga unul din cele 238 de vouchere pe zi.
ÎNCARCĂ O POZĂ VEZI VIDEO

GALERIE

Gheorghe Geta
Jantea Alexandra
olteanu irina
Davidescu Laura-Daniela
Dodoi Daniela
Gaulea Iulia Carla
Lember Teodor
Zavoianu Luis
Constantin Maricica
Dobrescu Ana Gabriela
Caldararu Isabelle
radu alina
În cazul în care cunoşti pe cineva care mănâncă pe tastatură, dă-i acest videoclip şi ajută-l să meargă pe calea cea bună.
E greu, ştim. De aceea Departamentul de Detastaturizare Pizza Hut a pregătit pentru tine un HUT LINE la care să suni oricând simţi tentaţia de a mânca pe tastatură. Vezi instrucţiunile mai jos.
INSTRUCŢIUNI

Ai văzut pe cineva mâncând pe tastatură? Vrei să-l pârăști sau chiar tu simți că mai ai puțin până cedezi și ai mustrări de conștiință? Sună de pe un telefon mobil la HUT LINE-ul cu numărul 021.207.00.22, oricând între orele 11.00 şi 15.00! Treci prin paşii sugeraţi în inregistrarea telefonică Pizza Hut și primești pe loc un SMS* cu codul unic al unui voucher de 10% discount, pe care-l poți folosi în oricare dintre restaurantele Pizza Hut din ţară, până pe 05.12.2015.
*în limita a 156 vouchere/zi
Regulament
Primul pas spre vindecare este să recunoşti că ai o problemă. Uită-te la filmuleţ, fă-ţi un selfie mâncând pe tastatură, completează formularul şi poţi câştiga unul dintre cele 5000 de vouchere puse în joc!
Oferta nu include reţetele de paste Quattro Formaggi, Tagliatelle al salmone şi Penne Alfredo Carnivore. Reţetele de pizza sunt disponibile pe blaturile Pan, Thin’n Crispy şi Classic, dimensiune mică, din categoriile Favorite, Speciale şi Complete. Oferta nu se cumulează cu alte promoţii şi reduceri. Campanie valabilă în perioada septembrie – noiembrie 2015. Pentru alergeni şi gramaje intrebaţi ospătarul.